Dette er en hjemmeside som er ment å gi gode råd om reklame og markedsføring. Slik som saker og ting har forandret seg i løpet av de siste tyve årene, er det fortsatt mange bedrifter som ikke har klart å henge med i svingene og som ikke helt forstår hvilke utfordringer det nye reklamemarkedet har å by på.

Vi kommer til å skrive om både det rent praktiske rundt reklame, men vi kommer også til å drøfte teori, eksperimenter og filosofien som henger sammen med god og vellykket reklame.

Reklame på internettinternet-881308_960_720

Internett er det nye markedet for formidling, for markedsføring og for alle former for mellommenneskelig kontakt. Om man tenker tilbake , vil man legge merke til hvilken stor forandring internett har skapt. Hvordan folk i dag finner frem til de varene de ønsker seg eller hvordan de omgås hverandre i forhold til for kun ti eller tyve år siden. Det hele har vært overveldende.

Tidligere holdt det som regel å være oppført på Gule Sider om man ønsket å bli funnet av potensielle kunder. Om man ønsket å være litt mer oppsøkende, var det også en mulighet å gå fra dør til dør, eller å ringe folk for å finne potensielle kunder.

I dag er Google blitt til våre nye gule sider. Google er den søkemaskinen som har størst andel brukere over hele verden. En førsteplass på søkelisten hos Google blir i dag gjerne solgt. Om man scroller forbi de betalte annonsene, finner man også her en heldig plassering. Mange brukere går nemlig heller til de “vanlige” funnene enn til de betalte annonsene.