seo-1018442_960_720

Hva er SEO?

Moderne markedsføring finner i dag i økende grad sted på internett. Det finnes mange forskjellige strategier for hvordan man kan få oppmerksomhet, men sjansen er stor for at man drukner i mengden av skrikene om oppmerksomhet.

  • Man kan lage seg en egen hjemmeside som man promoterer

Det mest grunnleggende for å ha en synlig online-profil for en vare eller et selskap, er likevel fortsatt en god hjemmeside. Om man har dette, er grunnsteinen lagt. Men hva en slik hjemmeside er godt for, er noe man må stille spørsmål ved. Om man bor i en mindre by og har lite eller ingen konkurranse i det man driver med, kan det ofte være nok at man har en hjemmeside for selskapet som gir grunnleggende informasjon om kontakt, og eventuelt om priser og annet.

Man bør legge litt tanker omkring pent design og brukervennlighet, og om man oppgir en e-mailadresse, bør man også ta seg tid til å sjekke denne hver dag.seo-1018442_960_720

  • En skjerpet konkurransesituasjon forandrer målet for hva som er bra

Betingelsene for hva som er en god side, forandrer seg når man havner i en mer skjerpet konkurransesituasjon. Dette gjelder både i et nasjonalt eller internasjonalt marked, eller om man bare slåss om kunders oppmerksomhet i en større by. Mange bransjer har allerede innsett dette. Den som driver med reisenæring, som utleie av rom eller underholdningstilbud, må jobbe hardere for å markere seg på nettet, og for å promotere sine tilbud.

  • Da kan det være lurt å benytte seg av SEO

SEO er forkortelsen for søkemotor-optimalisering. Dette betyr enkelt sagt at man gjør siden så bra at den lever opp til standardene til søkemotoren, og de søkeord, som er relevante for at man finner siden. En viktig del av dette er å holde siden oppdatert, og at man regelmessig publiserer relevante artikler.

ADD YOUR COMMENT